ISOSLAND

isos games , roms games of the new generation " ISOS PLAYSTATION 3 , ISOS PSVITA , ISOS XBOX ONE , ISOS PLAYSTATION 4 , ... and more" 

  • Switch just died?

 #10464  by pka4916
 Sat Aug 25, 2018 6:19 pm
I was running the FTP program in Home brew when it crashed and got a Nintendo error.
Now I can't for the life of me to boot the Switch at all.

Any way to revive it?
Even plugging in the charger doesn't bring anything up
 #10470  by Adamys
 Sat Aug 25, 2018 8:56 pm
Similar issue to op. Held power down for super long time. Any help is appreciated
 #10472  by zeoh
 Sat Aug 25, 2018 9:06 pm
you sure it is not in RCM mode? try to connect to computer with tegrarcmgui
 #10473  by pka4916
 Sat Aug 25, 2018 9:29 pm
got it to work. I guess somehow it was in RCM mode, but I did NOT install that..
Somehow I was able to boot without the dongle etc and was in CFW after I used that FTP program that I got from the homebrew store.

I had to revive it by doing this
- remove SD Card
- plugin Dongle and power on.
- Error message with Boot.dat came up
- push the SD card in
- press power twice
 #10474  by Adamys
 Sat Aug 25, 2018 9:57 pm
zeoh wrote:
Sat Aug 25, 2018 9:06 pm
you sure it is not in RCM mode? try to connect to computer with tegrarcmgui
I had autorcm on while playing. Connected to the computer but no signs of life. When you say tegrarcm do you mean the SX rcm menu?
 #10475  by Adamys
 Sat Aug 25, 2018 10:00 pm
pka4916 wrote:
Sat Aug 25, 2018 9:29 pm
got it to work. I guess somehow it was in RCM mode, but I did NOT install that..
Somehow I was able to boot without the dongle etc and was in CFW after I used that FTP program that I got from the homebrew store.

I had to revive it by doing this
- remove SD Card
- plugin Dongle and power on.
- Error message with Boot.dat came up
- push the SD card in
- press power twice
Haven't solved mine yet. I'm sure it's not a hardware issue or it would've shut off immediately without freezing. Could be wrong though
 #10486  by Hugnkiss
 Sun Aug 26, 2018 12:53 am
Adamys wrote:
Sat Aug 25, 2018 10:00 pm
pka4916 wrote:
Sat Aug 25, 2018 9:29 pm
got it to work. I guess somehow it was in RCM mode, but I did NOT install that..
Somehow I was able to boot without the dongle etc and was in CFW after I used that FTP program that I got from the homebrew store.

I had to revive it by doing this
- remove SD Card
- plugin Dongle and power on.
- Error message with Boot.dat came up
- push the SD card in
- press power twice
Haven't solved mine yet. I'm sure it's not a hardware issue or it would've shut off immediately without freezing. Could be wrong though
Well, what could be the issue is your battery. Your system might of had a faulty battery and it fanily went. It can happen out of the blue and does happen for no reason at times. I am just takeing a wild guess on it thought. I hope my guess gives you a little bit of help.
 #10518  by zeoh
 Sun Aug 26, 2018 2:58 pm
another way just leave it for few days until battery drained out...

Try to charge it again for 20 minutes+